betalsätt till webbshop payson

Payson - ingår i alla våra e-butiker

Payson är en svensk betalleverantör som har stöd för fyra olika betalsätt; kortbetalning, direktbetalning, faktura samt betalning med paysonkonto. Ingen start- eller månadskostnad, inga avtal med bank eller kortinlösare behövs.

Möjliga betalmetoder: Kortbetalning med VISA & Mastercard, Faktura, Direktbetalning, Via Paysonkonto

 

Till Payson

betalsätt till webbshop klarna

Klarna Checkout

Klarna Checkout är en komplett kassalösning där marknadens populäraste betalsätt ingår. Klarna Checkout gör det väldigt enkelt för kunden att handla med ett fåtal uppgifter vilket ger er webbutik möjligheten att verkligen maximera försäljningen. Ni får en smidig kassa som kunderna uppskattar att handla genom. Lösningen placeras på er webbshop och ni får samma kassa som flera av Sveriges största e-handlare. Dessutom är det riktigt enkelt att handla via mobilen. 

Möjliga betalmetoder: Faktura - 14 dagar, Kortbetalningar med VISA & Mastercard, Klarna konto - Klarnas samlingsfaktura, Direkt bankbetalning via SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea, Klarna Direkt - Betala endast med Mobilt Bank ID för kunder registrerade med "betala med ett klick" via Mitt Klarna.

 

Till Klarna

betalsätt till webbshop dibs

Dibs account

DIBS Account är DIBS nya betalsystem. Med ett enda avtal kan du snabbt och enkelt komma igång med kortbetalning och fakturabetalning utan krav på inlösenavtal med din bank. Dibs är en allt-i-ett-service och accepterar betalningar via VISA, MasterCard och DIBS Faktura. Du får veckovisa utbetalningar till ditt bankkonto.

Möjliga betalmetoder: Faktura via Dibs, Kortbetalningar med VISA & Mastercard.

 

Till Dibs

betalsätt till webbshop paypal

PayPal

Med Paypal kan du enkelt erbjuda dina kunder att betala med kontokort eller genom att logga in på ett Paypalkonto. Du kommer igång snabbt och får betalt direkt. Denna betallösning är det billigaste sättet för dig som vill komma igång direkt och inte lägga ut för mycket pengar i början. Ingen start- eller månadskostnad, pengarna kommer in direkt på ditt paypalkonto och inga avtal med bank eller kortinlösare behövs.

Möjliga betalmetoder: Kortbetalningar med VISA & Mastercard, Betalning via Paypalkonto. 

 

Till Paypal

Behöver jag ett avtal med en betalleverantör?

Hur säkra är betallösningarna?

Vilken betallösning ska jag välja?

Ja, det behöver du. Vi hjälper dig gärna med detta och står för all installation och konfiguration av vald betallösning.

Vi använder oss av SSL i våra webbutiker vilket innebär att all data krypteras vid överföring mellan två enheter. Detta gör att vi håller maximal säkerhet i våra webbutiker, oavsett val av betaltjänst.

Beroende på dina behov och budget rekommenderar vi olika lösningar. Kontakta oss gärna för rådfrågning angående detta så ska vi hjälpa dig att hitta det som passar dig bäst.

 

 

 

 Kan jag ha flera betalleverantörer?

Kostar det något att använda sig av Payson?Hur lång tid tar det att komma igång?

Ja, det kan du. Vi rekommenderar dock en eller max två för att underlätta för dina kunder i kassan. 

Payson har varken någon start- eller månadskostnad. Dock tar dem ut en låg transaktionskostnad per köp. Kontakta oss för aktuell kostnad.

Lite beroende på vald betalleverantör tar det ca 1-2 veckor. Under denna tid bygger vi även din webbshop.

 

 

 

 

Fler frågor och svar hittar du här