Bakgrund och vision

 

Easybot startade sin verksamhet 2012 och har sedan dess sitt säte i Göteborg. Vi har hjälpt många företag runt om i landet att starta upp sin webbshop och växa med sin business. Utöver våra kunskaper inom webbutveckling och webbdesign har vi sedan 2008 stor erfarenhet av att själva bedriva e-handel och vet vad som krävs för att sälja på nätet. Detta har hjälp oss mycket då vi tagit fram vår paketlösning. 

Från det att vi startade Easybot har vår vision varit att skapa Sveriges bästa och mest prisvärda e-butikslösning, oavsett om du har ett litet företag eller satsar på att bli riktigt stor. Detta har också lett till den framgång och det företag vi har idag. 

 

 

Trygghet, kompetens och långsiktighet

 

Vi vill att du ska känna dig helt trygg med oss som webbutiksleverantör eftersom vi vet och har erfarenhet av hur viktigt det är att allt fungerar och alltid känna att man har någon att fråga. Din webbutik förvaras på en av europas största och säkraste webbhotell där back up görs dagligen. Vår support har stor erfarenhet och kunskap inom programmering och webbdesign och vet vad som fungerar på marknaden. Vi erfersträvar alltid ett långt och bra samarbete med våra kunder och ser fram emot att se din verksamhet växa tillsammans med vår.

 

 

                                        Mer om starta webbshop >>              Mer om funktioner >>                Mer om betalsätt >>